Spend time with le' Gegurls
Sunday, 8 September 2013, ϟ 0 shout(s)

Yes. Title gedik ngko. Haha. Lama nya tak bukak blog. Last seen followers 300 something au, then bila bukak hari ni dah increase sampai 5oo wow! Amazing kot. Haha. Takdelah amazing mana pun senanya. Yelah, kalau dah beribu tu baru lah amazing kan. Well, now i spend the rest of my time twittering je. Member aku pun cakap blog dah ketinggalan zaman pejadah wtv dia tu. Tapi, aku still sayang blog aku even sekarang aku just pakai blogskin & aku masih kuno dalam blogskin. Sebab biasa kan aku pakai denim template so when its turned into blogskin cara edit pun kena ah tukar kan.. So, sekrang tengah belajar nak edit blog blogskin ni jadi kebabom.

Tapi, sekarang, aku taktahulah kenapa, aku dah takminat sangat blog pinkish kaler ni. Maklumlah, umur pun dah nak masuk 15 tapi blog macam kiddoss. Dulu, yelah. Minat betul dengan pink macam jadi satu obsession yang terlampau over. Well, aku masih ingat macam mana blog aku dulu. Pink kooottt. Okayy.

So, today aku cuma nak share my memeries with my best girlfriends. Aku sayang dorang sangat-sangat even pernah gaduh. Alah gaduh majuk majuk sikit normal ah kan. I really hope that we will together till jannah.. Dorang lah soul aku. Cewahhhhhh. Serious poyo sia ayat tu. So, here is my friends & me.

Kitorang tangkap gambar ni guna Samsung S4 & yeah camera dia serious clear sampai seluar pink aku pun macam nak jadi merah dah. Tapi, kita sudah sedia mengetahui lah front camera memang haromm. Dia jadi pecah pecah. Tapi, S4 ni boleh tahan lah front camera. Tak pecah pecah sangat & still boleh nampak muka cute weolls semua. Hikhik. Kalau pakai sony experia mini pro macam aku, dia punya front camera serious macam haromm. Muka aku jadi pecah macam baru lepas kena langgor dengan kereta api. Tak sannggup aku nengoknya terus aku tekan icon seperti tong sampah tu.

So, i prefer uolls beli s4 sebab memang berkualiti. iPhone pun best gak tak lagging. Tapi, kelemahan samsung memang cepat lagging. Besar besar dah screen dia tapi lagging nya selalu gila. For now, aku nampak s4 dia still 2k lagi.. Takpernah nampak turun 1k pulak. So, korang tunggu samsung baru keluar, mesti harga s4 turun. & if uoolls nak beli iPhone, aku ada nampak iPhone harga 1k something 8gb. Mengaum aku kat situ bila nampak harga macamtu dapat 8gb :o Hahaha. Okay. So lets scroll the pictures using s4..




















So yeah, ianya memang clear sampai cermin yang kotoq pun kita boleh nampak haha. Okay, this is my entry fr today :) Bye :*


new past