Sebab apa blog ini diwujudkan ?
Sunday, 1 April 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum .

Sebab apa blog nieh aku wujudkan . Errr , macam-2 sebenarnya aku nak tulis tapi cuba korang pikir , Apa aku akan buat dengan blog nieh ?
Ada lebih kurang 3 perkara yang aku akan buat . Pertama sekali , aku nak buat tutorial sikit kat blog nieh . Secondly , aku nak tulis isi hati aku ler . Yang terakhir , aku nak mengajar korang English subject . Haaa , aku nak utamakan tutorial ngan Ennglish subject kat sini . So , kalau ada sesiapa tak terer English , Search je blog aku . Kalau boleh , insyaallah aku bantu korang sedaya upaya yang boleh :)
Ini jerlah yang nak diinformkan . next time , aku tulis lagik , kayy ? Byebye ! Assalamualaikum :)

new past