Encik Sakit Perut Yang Tak Dijemput ):
Saturday, 14 April 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum para hadirin serta barisan panel hakim yang arif lagi bijaksana (: . Berdirinya saya disini ingin menyampaikan sebuah isi hati saya yang bertajuk " Encik Sakit Perut Yang Tak Dijemput".

Haha ... Sedapkan ayat aku ? < Sila Muntah > , Aku  saja gedik-2 sikit . Hahha . Aku sakit hati dengan Encik Sakit Perut nieh ! Aku tak jemput diorang datang tapi dia datang jugak weyh !

Sakit otak aku memicit perut aku kau tahu ! Letih aku , dengan muka merah-2 aku mengurut perut aku yang gebu ni < Muntah hijau > kau tahu . Aduhai .. aku rasa aku sakit perut sebab tomyam yang aku makan hari tu la .. 
Alangkah sedapnya tomyam yang babah beli kat aku hari tu ... Masa tu malam babah beli untuk dinner .. Aku lapar gila malam tu .. Tak tahu nak buat apa dah .. Teringatkan tomyam sentiasa .. Pastu .. bila tomyam dah tersedia depan mata .. Aku dulu yang melantak tomyam tu dulu . Pastu aku makan dengan nasi pulak .. Pastu , malam nak tido tu , perut aku rasa menendang macam ada baby pulak .. Pastu aku buat bodoh je dengan perot aku nieh ..
Keesokan harinya , aku try check ada lagik tak tomyam tu sebab aku nak melantak lagi .. Tengok-2 ada lagi tomyam tu .. tanpa aku mandi , minum air masak , aku terus melantak tomyam pagi-2 buta tu .. Pastu , Encik sakit perut datang time aku tengah mandi lepas makan tomyam tu .. Aku langsung tak jemput Encik sakit perut tu , tapi dia datang jugak .. Aku nak buat macammane . Haaaaaa , time tu penyesalan datang kat aku ! Aku menyesal gila makan tomyam tu pagi-2 buta tu ! Arghhhh !
Menyesal tak sudah aku lah ! Aku belajar kesilapan aku melalui Encik sakit perut tu .. Apa-2 pun , Thanks dekat Encik sakit perut sbb insafkan aku jangan makan tomyam pagi-2 buta (:


Klah .. Sampai sini je aku berceloteh dengan mengumpat tentang Encik sakit perut tu .. Byebye . Assalamualaikum !

new past