Sewel !?
Saturday, 7 April 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum .

Apa khabar ? Sihat ? Aku tak berapa sihatla sekarang nieh ? Demam dan Selsema melanda kat diri aku . Bongok ! Aku nak berterus terang la . Aku malas la nak buat tutorial ngan English kat sini . Malas ar . Lagipun , aku online 3 kali je dalam seminggu . Aku kena denda dengan mak aku sebab aku asyik online jee , buku entah kemana :)

                                Hari-2 tercongok depan laptop tanpa buku . Apa celop !?
Ermm , hari nieh befday party qiela :( Sedih takdapat pegi tahu ! Selsema nieh la punya pasal ! Kalau tidak dah makan kek dah hari nieh ! Takpolah . Bapak aku boleh belikan 10 kek kalau nak ! Kang , tak termakan pulak kang .
Aku stop sampai sini aje lah yee ? Kboi ! Assalamualaikum :)


new past