Examination Weeks !
Saturday, 19 May 2012, ϟ 2 shout(s)

Assalamualaikum.

Lama tak update blog yang comel ni < Muntah Hijau > . Yerlakan , exam sampai seminggu . Stress la sebab time sekolah rendah exam 3 days .. Maksimum 4 days . Yang paling sakit hati , kata pakai band 1-6 tu .. Lepastu all teachers kata No Exam Anymore ! Haihh ! Nieh apa cerita bro ? Then , aku rasa ini bukan exam tapi revision sebab apa ..

Para pelajar dibenarkan tengok buku yee .. Kalau takdapat A taktahu la .. Gudluck !


Oke , nasib baik , but time exam penulisan BM , perghhh .. Soalan dia boleh mengancam tahap pernafasan aku tau . Aku sempat siap time 1 minit terakhir . Lpeastu , member-2 aku banyak yang taksiap .. Menangis air mata darah diorang . Kesian pulak aku .. Lepastu diorang kata apa tau ?

Weyh Qis , kau takperla .. Kau dah siap , sekurang-kurangnya , kau boleh score ..


Aku BALAS !

Kepala hotak kau ! Kau pikir aku dah siap , boleh score la ? Aku buat ayat pun macam ayat orang gila je .. Weyhh , takyah la kau sedih sangat .. Benda dah jadi kita takleh nak buat apa-2 .. Berdoa banyak-2 insyaallah kau boleh ..


Terdiam dia .. Lepastu she stop crying after a few minute . Lepastu dia kata dia takut ayah dia marah . Aku pun kata ...

Rileks la .. Kalau kau cerita everything kat ayah kau mesti jadi clear punya ..


Dia kata TAK !

Suko hati mungla .. Dah takada bahasa untuk dibahasakan dah ! Okey , next week , maths exam ! Ahhh ! Aku sangat takut weyhh !

Klah , bubye , Assalamualaikum .

Entry saya kali ini adalah tanpa IMAGE . Jikalau berlaku sebarang kebosanan harap maaf !

new past