Johor Bharu Come To Mama !
Monday, 28 May 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum .

Pukul 10.30 tadi akhirnya tiba juga kat rumah after three days two night kat Johor Bharu ! Memang happening gila la youalls ! Kitorang konvo dengan member-2 babah . 8 kereta sederet kat jalan tu haa . Kereta semua taknak kalah .. Ford Ranger , Wira , Waja , Mercedez 2 biji and banyak lagik . Semua satu hotel . Kitorang menginap kat hotel biasa-2 je . Bak kata mak aku " Janji ada tempat tidur , mandi dengan makan dah cukup ! " . Tu diaa . Kitorang stay in dekat Hotel Seri Malaysia Mersing Johor . Aku memang happy gila sebab dapat mandi swimming .

Adik aku . Seronok lettew . Gian dapat main air . Hikhok .

Apa ? Nak tengok gamba aku tengah mandi swimming ! Puih ! Jangan harap ! Haha . Siapa la nak tengok kan ? Oke , actually , pergi Johor ni ada 2 sebab , first , member babah kawih . Then , holiday ! Oke , semalam , birthday bini member babah , aku panggil aunty yati je . Dia taktahu yang laki dia sewa satu bilik karaoke yang sangat besar . Then , dia dah tempah kek watever tau . Then , kitorang tutup lampu pastu jerit surprise kat dia ! Haha . Terkejut gila dia . Malam tu tahi telinga aku nak terkeluar dengar diorang nyanyi sebab suara diorang sedap gila wooo ! . Haha ! Apa-pun happening ! .

Then , nak tengok keadaan hotel ? Jap nak cari gamba . Hotel dia best . Ada water heater , ada aircond terlampau sejuk . Aircond dia kalau gabung aircond bilik aku ngan aircond bilik makbapak aku , haa , gitulah sejuknya .

Time tu katil dah rupa lain dah !

 
                                                                Adik aku ke ni ?
                         Muka aku macam beruk . Mulut adik aku ? Nak cium siapa dik ?

Pos aku kali ni gambo je lebih sebab aku malas nak taip la bro ! Oke , sampai sini jerlah aku menaip kay . Jangan luap ! Be the first of your friends to like this . Kay , Joke-2 je ! Assalamualaikum !

new past