Lebih La Tu !
Wednesday, 9 May 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum.

Hadoo ! Rasa kecut perut pulak jadi prefect kat sekolah tadi . Huh ! Cemas takmati je weyh . Cerita nye canggini . Aku dengan Faezatul sepatutnya jaga kat kantin . Tapi , hari ni kitorang memang tak bertenaga sebab kitorang letih gila baboon tadi . Jadi , kitorang larat nak ronda-2 kat tingkat kelas kitorang tu jerla .

Lepastu , ada beberapa EKOR bebudak cina lelaki , taknak turun .. Sepatutnya , kene lah turun sebab takut diorang dituduh kalau ada kecurian dalam kelas . Haaa ! Ini dia dialog member-2 aku dengan bebudak cina tu !

Norish : Weyh , turun ar ! Nanti aku bagitahu Cikgu hakim baru tahu ! Nak ke ?
CINA : Lalalalala !
Aku : Eyh , manusia ! Kau paham bahasa melayu tak ? Kalau tak .. Aku cakap bahasa cina !
CINA : Ahhh ! Diamma kau !
Faezatul : Cakap BM pon pelat nak mati !
CINA : Diama kau !

Lepastu , diorang gelak SETAN diorang tu ! Rasa macam nak terajang je CINA tu !

Aku : Apa gelak-2 ! Aku suoh kau tolong turun pegi melantak makan kat bawah pon takboleh ke haa ?
CINA : Takboleh !
Aku : Babilah kau ! < Entah kenapa aku badmood pon taktahu >
CINA : ...........................

Kitorang dah nek antu , kitorang tetap paksa diorang turun tapi diorang taknak ! Tetiba je , ada beberapa budak cina dah turun bawah . Tinggal beberapa orang je lagi . Tetiba , datang taksilap seorang bdak cina ni datang bawak kayu yang still ada paku terpacak kat kayu tu ! Kau tahu , aku dah menggelabah time tu ! Apa dia nak buat dengan kayu tu ? Kenapa dia macam kejar kitorang !?

Apalagi ! Lari masuk surau la weyh ! Lepastu , kitorang terserempak dengan cikgu sharaida . Dia soh kitorang report kat cikgu Hakim . Then , kitorang dah bagi semua information pasal bebudak cina tu ! So , tunggu nasib jerla !

Haih ! Post kali ni adalah tanpa gambar ! Jadi kalau korang kata boring ! Suko hati mungla !

Kboi ! Assalamualaikum ! Loveyou !

new past