" Segmen Review blog by HudaHud "
Tuesday, 22 May 2012, ϟ 8 shout(s)

Assalamualaikum !

Wokeyh .. Another contest yang kawan Qis prefered kat Qis one minute ago ! Best tau contest dia . Nak join ? Nanti kita letak banner tu kamoo join oke . Taknak join ? Godaii// . Qis takda hak nak paksa kamoo !


Sebenarnya , tujuan Qis masuk contest ni sebab Qis suka orang blogwalker blog Qis . Qis takpaksa untuk follow ke or Like . Pasal tu tolak ketepi lah .. Qis suka ada orang yang sudi dengar Qis berSTORYTELLING kat blog Qis . Dulu , Qis penah ada private diary tapi buku lah .. Qis simpan macam-2 secret kat situ last-2 adik Qis pergi curi-2 baca then bagitahu semua dekat ibu dengan babah Qis ! Qis letak dekat tempat yang sesiapa pun taktahu , tapi Qis taktahu macam mana adik Qis boleh tahu .

Sejak daripada tu , Qis dah malas nak buat private diary .. Apa-2 rahsia ( Tapi bukan semua rahsia ) Qis akan cerita dekat blog Qis . Tapi kalau pasal family , Qis takboleh cerita sebab it was too private for me . Itu personal .. Tapi kalau pasal member Qis akan cerita tapi Qis tak mentione nama diorang .. Sebab Qis tahu takbaik . Cukup Qis cerita je takpayah mentine nama budak yang dimaksudkan .

Oke , Qis tahu korang dah bermata kuyu dengar BUdak Bushuk ni berceloteh . Oke .. Fine . Dah ngantuk ye . Oke Goodnight blogwalkers . Assalamualaikum !

new past