"Giveaway Aku Suka Saya Benci by Dieya"
Thursday, 21 June 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum and Selamat malam kepada reader [s] . Sihat ? Pekabo ? Oke . Tadi , sedang aku berjalan-2 di blog orang .. Aku terjumpa giveaway ni (: Ermm .. Dah lama tak join giveaway la , jadi apakata ramai-2 join .. Hadiah menarik au !


5 Perkara "aku suka"

1. Aku suka bila youtube laju , dan tak loading lama nak mampos !
2. Aku suka bila internet laju macam ferrari !
3. Aku suka bila ada orang comment entry blog aku and follow aku .
4. Aku suka bila ada orang wish birthday aku (:
5. Aku suka bila orang kawan-2 aku tak lupa aku samada susah atau senang (:

5 Perkara "saya benci"

1. Saya benci apabila kawan langsung tak appreciate jasa orang lain .
2. Saya benci apabila orang menuduh saya yang bukan-2
3. Saya benci bila internet laju sangat macam siput .
4. Saya benci bila orang yang menGOMEN entry tu comment macam sampah kat entry orang
5. Saya benci bila youtube loading laju macam siput :)

new past