♫ Holiday At Melaka ♫
Sunday, 8 July 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum .

Pekabo ? Sekian lamanya aku tak update blog ni . Herm . Semalam pukul 3.30 petang gerak dari rumah nak gi Melaka . Babah kata nak pergi Pengkalan Balak . Excited weyh ! Dah lama tak mandi laut . Lepastu , pukul 8.00 mlm macamtu baru sampai chalet . Dah la jammed nak mampus . Kereta tak gerak-2 pulak tu . Lepastu , adik aku pulak buat hal . Muntah bagai dalam kereta . Rupanya dia tak tahan jalan pusing-2 ..

Lepastu , kitorang masuk chalet mandi-2 then keluar chalet balik sebab nak makan kat depan chalet . Actually , holiday ni konvoi dengan member babah . Memang ummmph ler ! Lepastu , main bumped car . Aku pun main sekali [ Tak sedar diri ] . Lepastu , pukul 11.30 tidur .

Esok paginya , ibu aku kejut sebab nak ajak aku mandi laut ngan adik aku . Bapak aku tidur sebab letih drive mlm tadi . Then , terus ikut mak aku pergi mandi . Kitorang lepak makan dulu . Makan nasi lemak ngan teh tarik . Memang umpph !

Nasi lemak yang delicious !
 Lepastu , mandi terus ! Time tu air tengah pasang kau tahu .

Laut pengkalan balak
Lepastu , kitorang mandi swimming . Yang tu kitorang mandi ngan member babah sekali anak bini diorang sekali . Best sangat . Aku sampai tenggelam dalam air tu . Haha . Extreme sangat .

Lepastu , kitorang candid la apolagi ?
The bantal busuk .

Sorry , gamba lupa nak rotate . Ni time ondeway .



 Ada banyak lagik gamba . Kalau nak tengok check kat FB la (: Kay . Assalamualaikum

new past