Aku Jenis Cepat Merajuk ?
Monday, 17 September 2012, ϟ 4 shout(s)

Assalamualaikum .

Daha lama tak hupdate pasal kisah sendiri so .. Herm . Actually , sekarang nieh Qis tengah sedih . Kenapa orang kata Qis cepat sangat merajuk . But I did not feel myself a quick sulk ? Yeah , I admit . Qis memang suka merajuk sebab kadang-2 diorang kata tak berlapis . Yeah , you know la kan . Bila youall tengah cakap-2 buthen korang tak sedar apa yang korang kata boleh buat orang terasa hati . It's like a shit ! Tengah syok-2 dengar tetiba jadi bahan mulut diorang . 

I do not want to condemning them, but try to think about other people's feelings. If they can understand what I think, do not fret, I will be think about what are you facing. Saya sangat -2 tersinggung . And till then , diorang luahkan perasaan diorang secara privately dekat saya yang saay sring merajuk . Saya just mampu menangis cause mereka kata mereka nak BALQIS yang dulu .. Oke saya realize but apa beza BALQIS sekarang and BALQIS dulu . I could not even understand what they were trying to expressed ? But , saya nak buat macam mana . We must receive contains relatively of people who have admonished us .

Yeah , I relly love them but mereka sayangkan saya ke ? Mereka saja yang tahu .. Kalau diorang ada anything rahsia , diorang just share kat diorang-2 je . Diorang tak share dengan saya . Saya pun taktahu kenapa .... If possible, I want to change to another school but cannot. My parents did not allow me to move to another school .

To all bloggers , if saya ada buat salah dengan youall saya minta maaf kay . Janganlah pulaukan saya .. Saya taknak kehilangan youall . Cukuplah saya kehilangan someone yang saya sayang ...

new past