Minta Tolong Boleh ?
Saturday, 27 October 2012, ϟ 0 shout(s)



Assalamualaikum ..


Err, Qis rasa cci pong pernah cakap pasal benda ni .. Kenapa eh orang zaman sekarang memang pentingkan diri sendiri .. Sebab tulah Qis buang shotbox yang lama and sekarang pakai shoutbox busuk.org tu haa .. Nak tahu sebab apa ? Ramai la jugak yang tinggalkan iklan churpchurp, nuffnang, and heartbeat dia dekat situ.. Agak2 nak kena pang tak ? Rimas tengok macam2 jenis iklan ada kat shoutbox tu.. Orang buat shoutbox sebab senang nak mention follow balik ke atau pong promote GA or segemn apa2.. Ini tak.. Letak bukan main banyak iklan dekat situ lagi hah !

Kepada sesiapa yan buat macam tu.. Please and stop doing that stupid things ! Siapa tak marah huh? Kalau nak naikkan earnings pong takpayah nak buat macam tu.. Buat satu entry macam cci tulis hari tu baru boleh orang klik dengan tenang and ikhlas.. Don't be a selfish blogger kay? Understand?

Sambil menyelam minum air right? Hah.. Nak mintak lagi satu pertolongan boleh dok ? Tolong klik dekat bawah ni kalau korang ikhlas yee.. Jangan risau.. Kalau korang pong nak Qis klik korang punya churpchurp or heartbeat.. Buat satu entry and submit link entry tu dekat sini tau.. Insyaallah Qis click punyalah ! Eh, tolong klik link di bawah ye. Thanks a lot !



TERIMA KASIH DAUN KELADI :D

new past