My Final Year Exam :(
Sunday, 28 October 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum !


Final Exam dah nak habis beberapa hari je lagi tapi aku still online .. Esok exam Geografi And English . Aku study Geografi masuk otak tapi bila aku study English.. Satu pong tak masuk.. Dahlah tak terer english.. Apa nakjadi dengan aku ni.. Aku dah mula merosot since awal tahun ni.. Aku lost for being a form 1 this year.. Aky takpaham segala-galanya ! Aku rasa aku mula bangga diri sebab UPSR tahun lepas and aku pikir aku dah pandai lah sampai takpayah belajar.. 


Bila UB hari tu, keputusan aku jatuh mendadak dadak weyh ! Maths dari A terus B cemas tak cecah C hari tu.. Ibu dengan Babah marah aku sebab aku dah lupa nak belajar.. Asyik blog twitter blog twitter.. Tidur bangun makan mandi blog twitter sampai ke malam.. Aku taktakut langsung dengan result aku.. Bila cikgu bagitahu sekarang dah guna sistem PBS.. Aku lagi semak dengan band2 bagai tu.. Punyalah senang soalan dia sampai menangis aku tengok.. Tapi, aku buat bodoh je.. Bila cikgu mengajar, aku buat muka bodoh alang aku tulah then bercakap cakap cakap! Bila takpahm mulalah maki cikgu maki diri sendiri.. Apa nak jadi..


Then, muncullah satu hari yang buat aku rasa stress gila bila cikgu yang mengajar aku subjek.... marah aku sebab essay teruk.. Aku hanya boleh dapat band 3 je.. Wtf !? Band 3? Lepastu, cikgu kata aku banyak main.. Yepp, aku banyak main.. Tapi , cakap cikgu aku buat bodoh je ! Sekarang aku memang stress sebab exam ni sebab penentu kelas aku next year.. Ohmy.. AKu takut kalau aku takdapat achieve sekuragkurangnya band 5.. Aku nam mintak korang tolong doakan aku supaya rajin belajar.. Aku menyesal sebab tak belajar.. Gila menyesal.. 






new past