My First Doodleling !
Sunday, 7 October 2012, ϟ 1 shout(s)

Assalamualaikum !


Nak dekat 1 hours buat benda alah nieh .. Usaha jugak even benda alah tu tak cantik . Mula-2 mintak bantuan google .. Tapi , banyak yang blurrrr ! .. Mintak bantuan youtube untuk Vidtutor .. Pong takpaham jugak . Ayoyo amma ! Akhirnya , pergi buat sendiri tanpa ada pertolongan .

Serious babe benda tu susah nak design .. Kena sambungkan semua line kalau tidak tak jadi . Kejap zoom in kejap zoom out . Letih bangat lah ! Akhirnya fedap kejap .. Lepastu sambung balik sebab Farisha .. Thanks Farisha . Dia memang bangkitkan semangat lah .

Lepastu , buat doodle sampai pening kepala .. Takreti nak colour doodle pulak . Bila dah selesai godek-2 Paint Tool Sai ttuh , baru dapat colour itupong after almost 30 minutes godek-2 that things . Memang mencabar . Lepas tu , tetiba jer tertekan button X yang tak sepatutnya ditekan mannnnnnn ! Aku kena buat balik pulakkk ! Letih gila !

Akhirnya , doodle pertama telah diselesaikan .. Doodle betudung yang senget benget . Mata besar . Tudung macam microwave nad mulut macam penyapu lidi . Serious tak lawa , tapi daripada takbuat kan ...? So , memang rupa dia buruk but janganlah kutuk .. Bagilah semangat kay ...

Tetiba , time nak upload dekat entry nieh , taktahu mana pergi doodle tu entah !!!!!! Arghhhhhhhhhhhhhhhh ! Fedap and serious benda tu bodoh lah ! Dah save dekat file tetiba can't open pulak . YaAllah ! Seriously , letih takdak hasil ... Memang sedih .... YAALLAh ! Mana doodle aku nieh ... Penat-2 aku buat tetiba can't open ... Menangis lagu Datuk Siti ....

Memang fedap seyhhhhh !

new past