Tutorial : Cara Masukkan Header
Sunday, 28 October 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum !


Err, ada sesetengah blogger taktahu nak upload header macam mana .. So, langkah terbaik, diorang mungkin akan cari freebies template dekat google seebab taktahu nak upload macam mana .. So, Qis nak ajar macam mana nak upload header secara basic.. Here we go !

2) Korang nampak tak atas sekali tu ada tulis HEADER ? 

3) Kalau nampak, korang click edit tu tau.. Then, keluar pop-up like this right ?


4) Korang click CHOOSE FILE tu tau.. Then, korang pilih lah header apa yang korang nak :)

5) SAVE and lihat header blog korang !


new past