Tutorial : Single Coloured Underline
Friday, 12 October 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum .



Sekian lama meninggalkan blog yang serba comel ni haa :D Dah bersaran tebuan dah Qis tengok . Amacam rindu Qis tak ? Sila muntah yee . Haha . Hari nieh nak ajar buat Single Coloured Underline . Jom kita mulakan pelajaran kita ye anak-2 !

Follow This Step :

 Dashboard > Design > Edit HTML

 Tekan CTRL - C and find this code :)

u {

 NOw , copy code di bawah nad pastekan di bawah code diatas ? Ada faham ?

text-decoration: none;color: #000000;border-bottom: #000000 2px solid;}

mail,envelop,message,email,letter
Message !

arrow,right,blue#000000 : Colour fontarrow,right,blue#000000 : Warna Underline korangarrow,right,blue2 : Makin besar nombor makin tebal lah ketebalan underlinearrow,right,bluesolid : Korang boleh tukar Kepada Dotted | Dashed

new past