CONTEST : I choose to wear hijab!
Monday, 12 November 2012, ϟ 4 shout(s)




Assalamualaikum !

Saya m\nak meminta izin untuk copy and paste ayat penganjur untuk contest ini :'D Tapi yang pasti , contest ni sangat menarik !

Assalamualaikum :) Hihi aku nak anjurkan contest "I choose to wear hijab". Contest ni simple sangat. Korang cuma pertaruhkan gambar korang (semestinya yang menutup aurat). Gambar yang paling unik, paling cantik ada dipilih jadi pemenang. Yang boleh join cuma blogger perempuan yaaaa yang lelaki jangan dok gatai! Meh la join ramai-ramai sebab hadiah yang ditawarkan sangat menarik *menarik kee? -_____-




Syarat syarat : 
  1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
  1. Letak gambar yang korang pertaruhkan

Hadiah :
1st prizeRM50Maxi skirt Bawal plain Review blog
2nd prizeRM30Maxi skirt Review blog
3rd prizeRM20Bawal plain Review blog
 7 saguhati (Random.org)Bawal plain (sehelai setiap seorang) + Review blog (untuk 3 pemenang)Topup RM5 + review blog (untuk 4 pemenang)

 Tarikh tutup : 7 Disember 2012 (sebulan je) 

Okey ! Jelas tak ? Okay .. Qis nak guna picture ni untuk contest ni .. Harap2 murah rezeki Qis Inshaallah :'D



Qis bagi satu gambar scenery and satu gambar syok sendiri :'( Hehehe :'D Btw contest nieh memang menarik !

new past