PERMAINAN DAPAT DOMAIN PERCUMA
Sunday, 25 November 2012, ϟ 4 shout(s)

Greeting Text


Firstly , gambar di atas hanya untuk hiasan and tidak ada kena mengena dengan yang hidup or yang meninggal dunia okay :) Hehehe :'D Tengok title pun dah tahu pasal apa right ? Permainan di dianjurkan oleh Abang Potia kita ni haa :) Seriously , letih tangan nak contorol cursor ni . Kalau pakai android maybe senang sikit :) So , jom tengok syarat2 nak join this contest :)

Syarat-syarat penyertaan permainan ini;
  1. Buat entry mengenai permainan ini dan war-warkan. Entry bebas mengikut kreativiti anda. Entry yang di nilai terbaik akan di jadikan sebagai blog of the week.
  2. Tinggalkan link blog anda di ruangan komen ini sebagai tanda penyertaan.
  3. Jika anda rasa anda dapat score yang terbaik berdasarkan popup komen yang anda dapat sila print screen dan uploadkan di entry anda dengan cara Edit semula entry pernyertaan anda tadi.
  4. Tiada tempoh tamat dalam permainan ini. Permainan akan tamat jika sudah ada pemenang. (hanya Potia yang dapat menilai siapa pemenang yang tulin).
  5. Sila nyatakan di ruangan komen jika anda rasa anda adalah pemenang berdasarkan komen popup yang potia berikan.

Hadiah Permainan Uji kepantasan ini.
  1. Pemenang - Dapat Satu Domain percuma beserta 1 minggu blog of the week.
    (seorang pemenang sahaja)
  2. Entry yang menarik - Dapat 1 minggu blog of the week.

So , kalau korang nak join contest ni .. Korang boleh pergi ke SINI :'D . And Qis dah try .. Here are the proof :'D




Ini jelah yang boleh dapat pun :'D Kalau ada rezeki alhamdulillah lah :'D Kalau takde rezeki . Macamtulah gamaknya :'D Okay . Bye ! Assalamualaikum !





new past