Random Or No ?
Friday, 16 November 2012, ϟ 2 shout(s)

Okay . Ramai gila nak hidup tanya dekat Qis berkenaan Contest ni  sama ada menggunakan perkhidmatan Random or tak ? Okay :'D Actually , Qis tak nak dan takkan guna perkhidmatan random sebab tu kira siapa yang lucky je kan ? So , what for korang edit gambar korang letak watermark semua ? Dalam Contest ni Qis dah cakap yang NO Random.Org kan ? Okay ? Clear ? Jangan risau , bukan Qis je yang judged gambar korang but adik and also ibu Qis pong terbabit dalam contest ni :'D Okay Now , korang boleh edit gambar korang and leak watermark cantik2 untuk menang okay ? Goodluck okay :'D
Nota Tangan :

Qis tak sepenuhnya follow all contestant okay for a few reason tapi , Qis akan follow all contestant okay :"D And Qis also tahu ada yang taknak and takmahu click churchurp Qis but apa salahnya menderma sikit kan :'D Kalau taknak click takperlah , tapi yang penting masa korang click tu ikhlas okay :'D Qis taknak dapat duit drpd orang yang terpaksa bagi Qis duit .. Qis taknak macam tu .. So, kalau ada sesiapa yang tak ikhlas mohon di ikhlaskan okay :'D Lots of love to all contestant yang joined okay :'D !

new past