Tutorial : Cara Menggunakan Blockquote
Sunday, 11 November 2012, ϟ 1 shout(s)

Assalamualaikum !


Masa godek2 tumblr Qis tadik . I've found this picture :'D ! Seriously setuju dengan ayat tu ! You know what .. Qis memang bodoh sikit dekat maths . Algebra watever buatkan kepala lagi pening . Erggh , tapi cita2 nak jadi accountant . So, kena tukar ah cita2 baru .. Jadi mekap artist ke kan ? HahahaXD Joke je :'D Qis nak jadi bussinness woman and part time amik photographer lah ! Hehehe ! * Kau lari tajuk Balqis *

Okeyh . Appa gunanya Blockquote cantik2 tapi tak reti nak guna ? Senang je nak guna dia :)


Korang highlightkan words apa yang nak di blokquotekan .. Then korang lihat picture dibawah ;'D


Sekarang , korang boleh tengok blockquote korang yang cun melecun tu kay :'D Byebye :'D




new past