PEMENANG UNTUK CONTEST TOP BEST PHOTOS 2012
Wednesday, 19 December 2012, ϟ 13 shout(s)

Greeting Text


Now , dah tiba masanya Qis umumkan siapa winner of this contest . Thanks kepada 99 orang yang join even tak sampai target Qis 100 orang join . HahaXD Lagi sorang je nak cukupkan target . HeheXD Sesiapa yang menang tu sialah lompat macam monyet nanti ok ? Huhu :) Sesiapa yang tak menang tu , Qis mintak maaf .. Qis harap korang taklah benci Qis ke apa ke ok :) Qis harap takde bantahan .. Qis tak berat sebelah and tak guna random . Takde sesiapa yang rasuah Qis ke apa . TAKDE ! Keputusan ini sendirian berhad teknologi terkina punya :) Ok . 


THE FIRST WINNER IS ..

|
|
|
|
|





THE SECOND WINNER IS ..

|
|
|
|
|




THE THIRD WINNER IS ..

|
|
|
|
|




Header Winner for 2 Contestant





CURSOR NAMA 2 ORANG


TOP REFFERAL





Congratulation sekali lagi to all the winner :) And kepada Winner first place , scond place and third place . Tolong e-mailkan you all punya full name , telephone number , FB korang and full address ok :) E-mailkan dekat e-mail ini .. And kepada sesiapa yang menang cursor . Korang pm dekat page Qis korang nak cursor warna apa and nak tulis apa kay :) And sesiapa yang menang header and edit blog . Be patient kay . Qis tengah menunggu jawapan sponsor .

balqis_haryani@yahoo.com

Nanti kalau Qis ada buat another contest . Korang cuba lah lagi ok :) Till then . Assaamualaikum Bye :)





new past