School Holidays Will Be End Soon
Saturday, 22 December 2012, ϟ 2 shout(s)

Greeting Text


LoL . See the picture pun dah tahu tahap gaban malas aku nak sekolah . You know what aku rasa baru je cuti hari tu dah nak sekolah . Tahap kemalsan aku sangat mendadak . LoL . Macam mana nak hilangkan tahap kemalasan kuasa tujuh aku ni ? LMAO . Then , orang tanya aku dekat Facebook and My Twitter . Jangan tanya kenapa aku bagi link twitter . LoL . FB dah bosan ah . Banyak member aku bercamping dekat twitter .. So , aku taknak melepaskan peluang and join diorang camping sekali :) Herm . Next year , I will be a student in form 2 . LOL !? Aku rasa aku baru je form 1 dah nak masuk form 2 . Whatthetuttutuu ? Cepatnya masa !


HahahxD . Yep . Aku tak rindu sekolah but I really miss my crazy girlfriend . Banyak dah cakap dekat aku diorang gain weight masa cuti . HahahahxD . Taksabar nak tengok korang nanti . Entah2 masing2 badan dah bengkak . Projek diet will come soon meyh ! And next year jugaklah sesi petang .. Oh damn ! Aku benci sesi petang . You know what ?! Dah mandi wangi2 pakai tudung comel2 .. Ahaks ! Then , bila tengah hari panas kan ? Badan dah lemau macam biskut dah . Hilang bau wangi -_- Aku suka sekolah pagi . Tapi benci bangun pagi . Erghhh . Tapi , benci2 aku dekat sekolah tu aku kena study hard jugak sebab nak hidup senang besar nanti :) Cita2 aku nak belajar sampai LA . Fuhlamakkkkk ! Kaya bebeno aku . HahaxD Cita2 nak study sampai LA tapi study nya haprak . 


And PBS lagi satu hal !!!!!!!!! Arghhhh ! Kenapa menatang ni wujud dekat 99's batch ? Really sucks . Tahun lepas punya pBS dah lah tak habis . Tahun ni apatah lagi . Ya Allah . Give me some life please . Benda ni buat hidup aku berterabur dengan folio sana sini . Folio sejarah dah settle . Folio geografi pun aku taksampai lagi . Bak kata Sir Irwan teacher English aku .. 

" This PBS is made me a fool ! Stupid fuckin damn things ever ! "

Time tu dia memang mengamuk tahap babi kuasa sembilan tahu . Nampak sangat muka letih dia . Nasib baik cita2 aku bukan nak jadi cikgu . Fuhhh :)

 

Haaa . Ramai member aku ada masalah dengan cikgu . Hari tu pernah sekali kan . Kitorang ber...tujuh takde kerusi and ada yang takde meja tau . Maklumlah . Kelas kitorang sharing dengan Form 4 sains 1 . Hari2 hilang kerusi . Then , kitorang cari cepat2 before cikgu kitorang yang shitty tu masuk . Cari punya cari punya cari at last takde . Dah lah bulan puasa time tu tau . Then , kitorang hurry up pergi school office . Kitorang minta cikgu dekat office bagi kerusi yang dekat dewan kitorang tu . Then , turun bawah pergi dewan pulak . Haus gegila kuasa sembilan . Dah lah puasa . Haih ! Then , dah 30 minute kitorang terlepas waktu teacher SHITTY tu then kitorang masuk bagi salam then duduk . Tau tak dia cakap apa dekat kitorang ?

Korang pergi cari kerusi ke ponteng kelas hah ? Sampai 30 minit agak2 ah sikit .

Lepastu , dia bagi dimerit dekat kitorang ATAS TUDUHAN PONTENG KELAS ! What shit teacher is this ? Aku letih2 pergi cari kerusi last2 dapat dimerit . Whatlife hah ? Sampai sekarang kitorang benci cikgu tu . And makbapak kitorang nak buat report sebab menuduh right . Heh . Sedih2 ! And dekat sekolah , member aku ada haters . Diorang selalu kacau dia. Tapi nak buat macam mana . Dah haters kan ? Herm . Okay2 . Aku dah banyak membebel . Maklumlah . Asyik buat tutor je . HahahxD Oklah :) Selamat Kembali ke sekolah :) ANd kepada yang form 1 tahun ni , korang kena be carefull dengan kakak abang2  form 2 sebab some form 2 suka BULLY and KUTUK korang belakang2 . Hihi . Tapi aku bukan jenis materialistik macamtu . Err . Materialistik tu gila harta kan ? Ap2 lah ! AKu pun dah confuse . Klah . Bye . Assalamualaikum !


new past