Well , 2013 you're mine now !
Tuesday, 1 January 2013, ϟ 9 shout(s)

Greeting Text

Assalamualaikum . Telah bergaban harinya aku tak update apa2 . Well , terlampau buzy sangat dengan preparation barang sekolah . Nak masuk form 2 je pun , bukan standard 1 derr ! LoL . Aku memang macam tu . Tapi , tahun ni bajet parents aku maybe SAVE sikit lah . Baju pun 2 helai je and same goes to kain . Stationery pun beli sikit . Pens , geometry set and liquid . Tapi , part nak cari baju kaler hijau adalah sangat menyeksakan . Letih jalan sana sini dok carilah baju prefect kaler hijau tapi tak jumpa2 . It's like a !@#$% . Aku pun dah macam !@#$% mencari baju tu bagai nak mati . At the end of our story . ( ececeh , macam lagu kantoi isn't it ? ) kitorang jumpa jugak baju prefect tu even baju tu ada kekotoran yang langsung tak dijangka dijangka . Ibu decide nak beli je baju tu sebab memang baju tu tinggal tu je so nak buat macam mana lagi kan ? Aku pun menurut je . Aku pun like " takpe ke beli baju tu ? Manalah tahu basuh takut kotor2 tu tak hilang ..." Begitulah conversation aku bersama ibu ku :) Lalu , ibu pun menjawab . "Alahai , boleh hilang tu .. Nanti kakak sendal2 lah dengan tangan sikit . Hilang lah tu . Don't worry lah " . Katanya .. Aku pun tak worried lah pasal baju tu :)

Sebelum tu , aku nak bagitahu . Tajuk entry 100% takde kena mengena dengan content harap maklum . Aku taktahu kot nak bagi tajuk apa . Tajuk tu pun dah cukup buat sel otak manusia membeku secara mengejut untuk 12 jam . Well , kalau aktiviti itu berterusan . Korang kena jumpa doktor Fatin Liyana :D Beliau akan menjadi doktor taklama lagi :) So , sesudah mencari all the things . Kitorang pun nak memasukkan sesuatu kedalam perut yang dari tadi buat lagu dengan Justin Bieber dengan menyinggahkan kereta ke drive thru Mcdnald ! Yeah yeah ! Aku kebuluran Prosperity Burger yo ! Mcdonald sekarang kan kena pakai yang macam electronic sikitkan . Cakap terus pakai machine .. Err . I don't know the machine name lah . Machine tu sangat complicated . Susah gila nak communicate dengan operator Kakak Cun Mc'D tu . Ergggh . What the !@##$% .

Lepastu babah cakap " Anak2 .. Orderlah apa yang korang nak . Babah belanja :) " . Sungguh terbaikklah babah aku ! Chayokk chayokk ! LMAO . Macam kanak2 Sunbear sikit :) Aku adalah orang pertama yang mengeluarkan kata2 ini ..

Operator Mc'D : Hai Selamat Datang . Boleh saya bantu ?

Aku : Oh Hi ! Saya nak order Prosperity Burger satu set . Cheezy Wedges lebih ok :) 

Operator Mc'D : Adik nak tukar Air ke taknak ?

Aku : Taknaklah . Mc Fuzz tu dah cukup sedap :)

HahahxD Aku ada tokok tambah sikit . Well , macam pondan aku cakap dengan Oprator Mc'D tu . Then , adik aku pulak order lepastu ibu and blablablabla . After that , kitorang pergilah amik order and bergegas ke Carrefour sebab babah nak makan . Well , babah aku dah muak makan fastfood sebab dulu dia duduk overseas lama dok makan Mc'D sampai nak termuntah kata koo . So , balik Malaysia dia nak jadi tradisional sikit ah katanya :D Hahaha . Dia cakap dia nak makan yang goreng2 . So , babah cakap , kalau nak pergi beli apa2 dekat floor atas . Pergilah , babah makan sini dulu . Malaih nak naik atas katanya . So , naiklah eskalator yang aku tengok bergerak dia agak lembab tu :)

So , kitorang buat roundabout dekat situ dok cari pencil case adik aku and aku . Then , kitorang jumpalah finally ! Letih kata koo ! Then , turun bawah , tengok babah dah habis makan . So , at the ending , kitorang balik sebab taksabar nak makan prosperity burger yang habis satu kereta berbau benda sedap tu :)

So , esok dah nak sekolah . Welcome Back To School ! Aku ada banyak azam yang tak terazam tahun lepas and tahun ni aku reuse balik azam tahun lepas aku . BhahahxD Aku memang tak betul bak kata adik aku " Kakak selalu tak betul . Kata senang dia GILA " 

Thanks you sebab sedekahkan your eyes and mouth and your finger muscles for reading this entry :D Assalamualaikum :D

new past