The Photography
Sunday, 24 February 2013, ϟ 9 shout(s)


Greeting Text


Pheww -.- First of all , sorry sebab lama sangat tak update . Dah masuk time sekolah susah sikit nak online . Dapat online pun bila weekend je and selalunya bertandang dekat Twitter je sebab kalau bukak blog taktahu nak update apa ohh -.- Penat pikir nak cerita apa and finally I got the title and the story for you :D Wkwkwkwkw XD Okay . Miss me tak ? Alololo . Cian dia :D Ahahhaha . Okay Let's begin of my story :D

See the title ? See ? See ? Okay . Aku memang minat sangat bab bab photography ni . Maklumlah :) Besar nanti nak ambil part time jadi photographer . So , kita kena berusaha start daripada sekarang lah kan :) So , I've took a lot of picture and nak share sikit picture tu dekat sini .. Aku nak minta comment korang pasal picture tu :) If ada macam tak kena dengan picture .. Please tell me ahh :3 As the beginning , aku cuba Scenery Photography dulu sebab kalau nak tangkap gambar orang yang jadi model ni tak reti lagi :( Okay .. Here is the pictures :)







That is the picture :D Please leave your comment for me and tell me which photo(s) did you like :) Thank you and Assalamualaikum ..



new past