Editing Pictures Software
Sunday, 17 March 2013, ϟ 6 shout(s)

Assalamualaikum . Hari Ahad dah nak melabuhkan tirai dia en en ? Ya Allah , sumpahlah aku cakap masa ni laju sangat . AKu rasa hari ni baru je Sabtu tapi dah Ahad anddddd my homework ? Yeah . Malamni baru nak buat . Well , sekolah petang katakoo . Okay . Start from now , I dont want to do any tutorials , freebies or tips for blog .. Aku sangat takde masa .. Kalau nak buat tutor , kena pikir code dia lagi en ? So , susah sikit ah ..

As you know , aku jenis yang taksuka update entry yang merapu , pengisian kosong and kosong kosong ~ . Aku mesti update sebab aku ada isi . Like karangan en en ? Okay .. So , sepanjang cuti Sabtu Ahad aku sebagai seorang pelajar , aku hanya banyak menghabiskan masa aku dekat Twitter and buat research pasal itu ini .. Aku memang malas gila nak buat homework tahu . Eghhh . Sangat malas .

Okay . Cukuplah kemerepekan saya di situ . Okay . Tujuan entyr ini diwjudkan adalah nak tanya pasal Software Editing Pictures . Aku banyak jumpa software editor yang merapu like PiZap . So , aku nak mintak tolong korang yang baik hati ni , share dekat aku any software no matter online or need to download . Just share .. Aku dah bosan guna Picmonkey and iPiccy . Sekarang ni tengah belajar edit gambar guna Photoshop cs6 . You know what ? It's hard beb -.- Susah gila nak edit pakai tu . Jenuh aku ulang alik youtube demi mendapatkan gambar yang cantik . Aku nak beli photoshop book tu tapi mahal lah . So , online ada , just download en ?

Please , kalau ada software lain selain daripada aku nyatakan dekat atas , please share .. Share is caring en ? So , apa salahnya .. Dont you worry , perkongsian anda amat dhargai . Janganlah jadi selfish , share ngan ittew okay ? Okay . Gtg . Assalamualaikum :*

P/s : Thank you sesangat ok :D



new past